Tweede SUBWAY® Drive Thru van Nederland in Heteren

Datum: maart 16, 2015

Vanuit de auto een Sub Chicken Teriyaki bestellen? Of rustig even naar binnen voor een American Steakhouse Melt? In Heteren is een tweede SUBWAY® Drive Thru in Nederland geopend. De exacte bestemming is het BP tankstation langs de A50. Een uitkomst voor weggebruikers die op doorreis zijn. En voor wie rustig wil bijtanken, kan ook gewoon het SUBWAY® restaurant bezoeken. 

“Een zeldzaam vruchtbare locatie”, aldus de trotse samenwerkingspartners Jan de Vries en Hans Koens. Toen deze kans zich voordeed, werd die dan ook meteen aangegrepen. “Per dag rijden hier ruim 150.000 auto’s per dag langs. Als je daar als een ondernemer al een klein graantje van meepikt, ben je spekkoper. Er zijn nog niet veel SUBWAY® restaurants langs de snelweg, dus de markt ligt helemaal open. En aangezien steeds meer tankstations de keuze maken hun klanten zoveel mogelijk service te bieden, mag het toekomstperspectief duidelijk zijn.” 

Oog voor duurzaamheid

Deze drive thru is met oog voor duurzaamheid ontwikkeld. “We streven ernaar de store zo ‘groen’ mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door te werken met ledverlichting en warmtepanelen. En we kunnen alles op afstand regelen en controleren”, zo zegt De Vries.

SUBWAY® Heteren is na Alkmaar de tweede vestiging in Nederland met een drive thru. Jan de Vries: “Handig voor klanten die op doorreis zijn en vanuit de auto willen bestellen. Maar je kunt ook gewoon nog binnenkomen in ons restaurant.” Hij voegt hier aan toe: “Het mooie is daarnaast dat we niet alleen automobilisten bedienen, maar dat we ook in een behoefte voorzien van bewoners van de omliggende dorpen. Iedereen is bij ons welkom om een Sub te komen eten!”

Concept van deze tijd

Jan de Vries en Hans Koens hebben diverse SUBWAY® restaurants in Nederland. Net als de andere restaurants is SUBWAY® Heteren zeven dagen per week open. “Echt een concept van deze tijd, onderdeel van de nieuwe wereld,” verklaart De Vries. “Waar klanten een broodje zelf kunnen samenstellen, met bijvoorbeeld de keuze voor gezonde producten. En zo kunnen ze bij ieder bezoek iets nieuws proberen.” Wat De Vries aanspreekt in het SUBWAY® franchiseconcept is de goede organisatie en de uitgekiende systemen. “Alles is goed uitgedacht, zodat je als ondernemer goed de controle kan houden en op afstand kunt managen. Het enige wat je hoeft te doen, is klanten binnenhalen, of in dit geval langs te laten rijden, en optimale service te verlenen.”


Over de SUBWAY® organisatie

SUBWAY® restaurants is wereldwijd de grootste organisatie in de Quick Service Industry met inmiddels 43.500 vestigingen in 110 landen. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Nederland telt momenteel 165 SUBWAY® restaurants. Bij SUBWAY® restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijk, dagelijks vers gebakken brood, dat snel wordt bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY® formule staat bekend om haar vele keuzemogelijkheden, waarbij consumenten zelf invloed hebben op de voedingswaarden.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.