Tweede Open dag Domino’s Pizza groot succes

Datum: september 18, 2012

Afgelopen zaterdag, 15 september, heeft het hoofdkantoor van Domino’s Pizza in Gorinchem haar deuren voor de tweede keer geopend voor een open dag. De open dag was gericht op potentiële franchisenemers die meer wilden weten over de formule.

“We hebben bijna 100 bezoekers mogen verwelkomen”, aldus Aniek Jehee, Development Coördinator bij Domino’s Pizza. “Dat mogen we zeker een succes noemen. De presentaties waren zeer in trek, maar ook voor de rondleiding in ons distributiecentrum en natuurlijk voor het pizza’s maken was veel animo.”

“We hebben al een aantal serieuze aanmeldingen mogen ontvangen en we zien uit naar wat er nog gaat volgen”, vervolgt Aniek. “De volgende open dag? Die staat al gepland. Volgend jaar willen wij wellicht twee keer per jaar een open dag organiseren.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_18_september_2012.htm#dominos

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.