Tweede nieuwe Bakker Bart open in Veldhoven

Datum: februari 22, 2016

Vorige week opende de tweede nieuwe Bakker Bart. De reeds bestaande Bakker Bart in het winkelcentrum is verplaatst naar een betere zichtlocatie in het winkelcentrum, waarmee Veldhoven een eigentijdse Bakker Bart-winkel met een ambachtelijke uitstraling rijker is geworden. De winkel wordt geëxploiteerd door de franchisenemers Willem en Jeanette Kepser. Opvallend is het bakproces dat in de winkel centraal is gesteld. Hiermee is invulling gegeven aan de nieuwe koers die vorig jaar is ingezet onder het motto: “altijd lekker vers”.


Consumentenonderzoek heeft geleid tot nieuwe formule

Algemeen directeur Herbert Schalkwijk: “Uit consumentenonderzoek bleek dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een totaal nieuwe winkelformule uit voortgekomen. In Groningen openden wij begin juli 2015 de eerste winkel volgens het nieuwe concept. Met onze succesvolle ervaring hebben wij nu in Veldhoven de tweede nieuwe winkel geopend. Dit jaar zullen wij succesvolle onderdelen van de nieuwe formule verder gaan uitrollen”.


Breder en eigentijdser assortiment

Onder toeziend oog van, nu nog nieuwsgierige, klanten bakken de ondernemers Willem en Jeanette Kepser met hun medewerkers voortaan de hele dag door vers brood en aanverwante artikelen en maken op die wijze de slogan altijd lekker vers” waar.

Ook het assortiment heeft in de nieuwe formule een verandering ondergaan door enerzijds meer nadruk te leggen op de bakkersfunctie van de winkel en daarnaast horeca-artikelen toe te voegen als biologische yoghurt met vers gebakken granola, verrassende lunchsalades, rustieke broden en unieke wraps.

Willem en Jeanette Kepser: “We zijn trots op het feit dat we de tweede Bakker Bart in Nederland zijn in deze nieuwe vorm. We hebben niet alleen een breder en eigentijdser assortiment, ook de winkelinrichting, zoals het meubilair, de verlichting en de routing, is nieuw. Het is een overzichtelijke én gezellige winkel geworden.”


Over Bakker Bart

Franchiseorganisatie Bart’s Retail B.V. opende bijna veertig jaar geleden de eerste Bakker Bart in Nijmegen en groeide in de afgelopen jaren door naar meer dan 170 winkels, die verdeeld zijn over het hele land.

Bakker Bart-winkels hebben als uniek kenmerk dat uitsluitend gebruik wordt gemaakt van vers deeg waarmee dagelijks verse broodproducten worden gebakken in de winkels zelf.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.