Tweede lustrum voor Fortune regio Twente

Datum: juni 18, 2014

Op 27 mei 2014 bestond Fortune regio Twente 10 jaar. Uiteraard werd dit gevierd met een mooie oorkonde en een slagroomtaart. Op 16 juni tekende Rob Pierik, eigenaar van deze Fortune vestiging een nieuw franchisecontract van 5 jaar. Koffie verbindt en Fortune werkt aan duurzame relaties. Dus ook met haar franchisenemers!Op 16 juni tekende Rob Pierik, eigenaar van Fortune hot drinks-vestiging Twente, een nieuw franchisecontract voor de duur van 5 jaar. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.