Tweede franchisevestiging Prima Donna communicatieregisseurs geopend

Datum: november 14, 2012

Vanaf 1 november is Prima Donna communicatieregisseurs uitgebreid met een 2e franchisevestiging. Vanuit Brummen zal Sylvia van den Top haar diensten als communicatieregisseur aanbieden. Het Deventer communicatiebureau is 18 jaar actief en heeft een team van 11 mensen. Met deze formule willen de directeuren en oprichters Petra Visser en Liesbeth Josiassen hun bureau verder laten groeien. Prima Donna communicatieregisseurs geeft strategisch advies, begeleidt communicatieprojecten en kan ook de uitvoering geheel of voor een deel op zich nemen. Bij het bureau werken enkel vrouwen. Petra Visser: “Vrouwen werken betrokken, attent, met veel verantwoordelijkheidsgevoel, werken intuïtief en met inlevingsvermogen. Wij zetten deze vrouwelijke eigenschappen in bij de dienstverlening aan onze opdrachtgevers.”

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Tweede-franchisevestiging-Prima-Donna-communicatieregisseurs-geopend.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.