Twee nieuwe vestigingen voor de Beren eetcafés

Datum: maart 18, 2014

Binnen een maand worden er twee nieuwe vestigingen van de Beren eetcafés geopend. In januari kondigde de bekende horecaketen al aan dat het dit jaar zou uitbreiden en ze houden woord. 20 maart 2014 wordt er een vestiging in Woerden geopend en in april een vestiging in Ouddorp.

Het nieuwe Beren eetcafé in Woerden komt in het pand waar voorheen eetcafé de Baron gevestigd was. “Door het interieur, de gerechten en de sfeer, leek eetcafé De Baron al sterk op een Beren eetcafé. ,,Hierdoor sprak dit pand ons ook direct aan. We hoeven daardoor ook niet veel aan te passen om er een echt Beren eetcafé van te maken” aldus franchisenemers Melvin van der Wielen en Melissa Heyting. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan hetBinnen een maand tijd twee nieuwe de Beren Eetcafes interieur en exterieur, want op donderdag 20 maart opent dit 20e Beren eetcafé zijn deuren.

Ook de nieuwe vestiging in Ouddorp komt in een bestaand pand. Aan de Molenweg 15 was vroeger Old Village gevestigd, dit restaurant is echter al sinds 2012 wegens brand gesloten. Momenteel wordt er druk verbouwd op deze locatie zodat de Beren eetcafés medio april ook hier hun deuren kunnen gaan openen.

Succesformule

Bij de Beren eetcafés geniet men al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten van eetcafés waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van alle producten waar ze iedere dag mee werken. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare-ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een frisse salade met geitenkaas draaien de Beren hun poot niet om. Gasten kunnen ook kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu dat €19,50 kost en waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld terecht voor een overheerlijke gebakken kabeljauw en een scampi-salade met mango en rucola bij de Beren. Op deze manier blijven de Beren hun gasten voortdurend verrassen.

Het succes van de Beren eetcafés gaat alweer dertig jaar terug in de tijd. Met de opening van de vestigingen in Woerden en Ouddorp zijn er binnenkort alweer 21 eetcafés in Zuid-Holland, Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 16 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.