Twee nieuwe vestigingen de Beren eetcafés geopend

Datum: juli 21, 2014

Het gas zit er op bij de bekende keten uit Rotterdam. Eerder dit jaar werden er al twee nieuwe vestigingen geopend in Woerden en Ouddorp en sinds vorige week kunnen ze er weer twee bij optellen. Dinsdag 15 juli werd het Beren eetcafé in Utrecht geopend en een dag later in Heenvliet, Bernisse.
                

Nieuw Beren eetcafé geopend in Heenvliet, Bernisse. Bron: FranchiseFormules.NLHet Beren eetcafé in Utrecht is gevestigd in the Food Spot in Utrecht-Leidsche Rijn. Hier vind je 10 verschillende restaurants met een eigen kenmerkende keuken, maar een echt eetcafé ontbrak nog. Dat is nu verleden tijd. Via de A2, afslag 6 kun je het eetcafé snel bereiken en is het de ideale locatie voor forenzen en andere automobilisten. Daarnaast is de nieuwe vestiging ook voor gezinnen met kinderen een aanwinst, mede door het mooie speeltoestel in de Food Court waar de kinderen zich kunnen uitleven.

 

In Heenvliet vind je het nieuwe Beren eetcafé aan de Groene Kruisweg, de provinciale weg tussen Hellevoetsluis en Spijkenisse. Voorheen was dit een MagnEETcafé, maar dit is nergens meer terug te zien. Het gebouw is opnieuw geschilderd, er hangen nieuwe markiezen, de bekende letters op het dak zijn verleden tijd en binnen is het een stuk lichter. Het team van medewerkers bestaat nog wel uit de bekende gezichten die ook in de MagnEET werkzaam waren, evenals de manager.

Of er nog meer groei in zit dit jaar? Directeur van de Beren Holding, Ad Schaap, knikt bevestigend. “Eind dit jaar wordt er sowieso nog een vestiging geopend in Zoetermeer, aan de recreatieplas Noord Aa. Daarnaast vinden er op dit moment ook oriënterende gesprekken plaats voor andere locaties.”


Succesformule

Bij de Beren eetcafés geniet men al 30 jaar van heerlijke vlees- en visgerechten die vakkundig bereid worden op de grill. Wat ooit begonnen is met een eetcafé in Rotterdam is uitgegroeid tot een grote keten van eetcafés waar iedereen zich écht thuis voelt. Deze groei is niet alleen te danken aan het gezellige en informele karakter van de vestigingen, maar ook aan de kwaliteit en versheid van alle producten waar iedere dag mee gewerkt wordt. Beroemd zijn de overheerlijke saté, biefstuk en spare ribs. Maar ook voor een botermalse tournedos, gamba’s of een salade Surf & Turf kun je hier terecht. Gasten kunnen ook kiezen voor het voordelige drie gangen keuzemenu à €19,50 waarmee ieder seizoen nieuwe gerechten worden gepresenteerd. Zo kun je nu bijvoorbeeld genieten van bruschetta, een gegrilde kalfsoester en verse aardbeien met Romanoffsaus. Op deze manier blijven de Beren hun gasten voortdurend verrassen. Inmiddels zijn er 23 eetcafés in Zuid-Holland, Brabant, Flevoland en Utrecht. Daarnaast zijn er inmiddels 16 vestigingen van de Bezorgbeer om maaltijden aan huis te bezorgen en vaart er een Beren Boot door de havens van Rotterdam.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.