Tussenstand aantal stemmen Franchisenemer van het Jaar verkiezing bekend

Datum: maart 5, 2013

Afgelopen maandag is de tussenstand van het aantal stemmen voor de Franchisenemer van het Jaar verkiezing bekend gemaakt. De tussenstand is als volgt:  

1. Bram Twigt en Leslie Rietveld / In Person
2. Jeffrey Kelly / Domino’s Pizza
3. Jeroen Siekman / Fortune hot drinks
4. Nick en Guus Raadgever / Domino’s Pizza
5. Peter de Beer / Repay Payroll. 

De stemronde loopt tot maandag 25 maart. De 3 franchisenemers met de meeste stemmen gaan door naar de eindronde. In deze ronde worden de finalisten bezocht door een mystery shopper en een jury.

Zorg dat uw favoriete franchisenemer in de top 3 belandt door hier te stemmen

Er zijn wederom nieuwe standhouders voor de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! bekend. New York Pizzaen Friendstix nemen deel aan de beurs om hun formule te presenteren aan een breed publiek, bestaande uit potentiële ondernemers.

Bron: Denationalefranchisegids.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.