Topondernemer Rein Rambaldo komt spreken op Hallo Franchise The Food Edition 2016

Datum: januari 20, 2016

Op Hallo Franchise The Food Edition krijg jij de kans om kennis te maken met Rein Rambaldo, succesvol ondernemer. Deze creatieve, maar bovenal inspirerende, duizendpoot gaat jouw ondernemershart nog sneller laten kloppen! Rein is uiteraard bekend van het succesvolle restaurant MaMa Kelly, dat afgelopen jaar de Entree Hospitality Award voor ‘Best Bar/Restaurant 2015 binnen sleepte, maar is daarnaast ook eigenaar van ontwerp- en conceptbureau De
Horecafabriek.

Hallo Franchise The Food Edition is hét event waar toffe foodformules en (aspirant)ondernemers samenkomen. Waar en wanneer? Op Hallo Franchise The Food Edition in Den Haag op 12 maart 2016. Dit mag je niet missen! Schrijf je snel in via www.hallofranchise.nl.

See you there!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.