Toekomst Multicopy Lelystad – Almere in vertrouwde handen

Datum: juli 9, 2018

Met ingang van 1 juli 2018 heeft Multicopy Lelystad/Almere een nieuwe eigenaar. Bedrijfsleider en commercieel manager Vincent Speur heeft de twee succesvolle vestigingen overgenomen van Peter en Erika Moes. Hiermee blijven ze in vertrouwde handen.

Bijna 25 jaar geleden hebben Peter en Erika Moes Multicopy Lelystad vanuit het niets opgestart. Door hard werken en nooit concessies te doen aan service en kwaliteit behaalden zij al snel de Top 3 positie binnen Multicopy. Later kwam daar de vestiging in Almere bij. Vincent Speur heeft vanuit zijn functie en passie de twee bedrijven al 15 jaar commercieel en operationeel geleid. Peter en Erika durven de vestigingen dan ook met een gerust hart aan hem over te dragen.

Vincent Speur: “Voor klanten, leveranciers en medewerkers zal er niets veranderen. Zij kennen mij allemaal. Ook zal ik de groeiambitie van de afgelopen jaren blijven voortzetten door meer voor onze opdrachtgevers te blijven doen. Dit doen we met het bestaande team professionals en met nieuw creatief talent.”

Het sterke fundament dat de afgelopen jaar door Peter en Erika Moes is neergezet, wordt door Vincent Speur de komende 25 jaar verder uitgebouwd. Daarbij blijven zij hem met raad en daad bijstaan zolang dat nodig is. Peter Moes: “Iedereen is gebaat bij een goede overdracht zodat Vincent de zaak succesvol kan voortzetten. Vooral onze klanten, omdat de toekomst nu weer decennialang gewaarborgd is.”

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.