ThuisinBouwen heeft mooiste koffiecorner van Nederland

Datum: maart 5, 2018

De mooiste koffiecorner van het land bevindt zich in Meerkerk, in het pand van ThuisinBouwen. Dat bepaalden meer dan 13.000 stemmers in een landelijke verkiezing voor ‘Koffiecorner van het Jaar’. Aart Jan Post nam de prijs in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking. “De ontmoeting rondom de koffie vinden we belangrijk. Daarom besteden we daar extra aandacht aan. Dat we de landelijke prijs in ontvangst mochten nemen, is hiervoor een mooie erkenning.”

Zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee initieerde de verkiezing en reikte de prijzen uit. Koffieondernemer Anko Blokland: “We vinden het leuk om met onze klanten te kijken naar de koffiebeleving. Je ziet een trend waarbij koffie van randvoorwaarde steeds meer verschuift naar het hart van het bedrijf. Het wordt de centrale ontmoetingsplek. Met klanten, maar ook onderling. De koffiecorner van ThuisinBouwen is echt een kunstwerk, ze zijn een terechte winnaar.” De hoofdprijs van de landelijke verkiezing is een luxe verzorgde lunch voor het hele bedrijf.

Landelijke prijs

Vanuit alle hoeken van het land kwamen inzendingen voor de mooiste koffiecorner. De geselecteerde regiowinnaars gingen vervolgens door voor de landelijke prijs, bepaald door publieksstemmen. ThuisinBouwen is de absolute publieksfavoriet en kwam met een overtuigende score als winnaar uit de bus. De tweede en derde prijs gingen naar respectievelijk Nagel & Beautysalon The Solution in Opheusden en landelijke woonwinkel Het Monument in Nieuw Amsterdam.

Bekroning

ThuisinBouwen is verguld met de landelijke winst. Aart Jan Post reageert: “Als bouwinspiratiecentrum willen we een bijzondere uitstraling hebben. Dat hebben we ook doorgevoerd in de koffiecorner. Hier ontmoeten we klanten bij een kopje koffie. Die momenten zijn belangrijk. We besteden veel aandacht aan de details. Daarom zijn we heel trots op de titel!”

Over Fortune Coffee

Fortune Coffee begrijpt hoe belangrijk koffie is. Koffie verbindt mensen. Daarom levert Fortune goede en duurzame koffie voor bedrijven en organisaties. Als specialist in koffie en koffieautomaten voorzien de ondernemers van Fortune klanten in heel Nederland van koffie, thee en warme dranken. ')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.