Thexton Armstrong zoekt franchisenemers

Datum: juli 17, 2015

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst en cash in ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong ‘Winstlekkage’ te lijf (zie afbeelding) op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. Thexton Armstrong werd in 2004 in Australië opgericht door David Thexton en is naast Australië inmiddels actief in Nieuw Zeeland en Nederland. Formule Thexton Armstrong gaat 'Winstlekkage' te lijf op acht sleutelgebieden. Bron: FranchiseFormules.NL

Coen Vleesenbeek, directeur Thexton Armstrong Nederland:

“Met eigen ogen zien we hoeveel kansen er in het Midden- en Kleinbedrijf onbenut blijven om winstgevendheid en cashflow te verbeteren uit de bestaande bedrijfsactiviteiten. Thexton Armstrong gaat deze winstlekkage samen met de ondernemer te lijf aan de hand van een bedrijfsverbeteringsplan waarmee zowel aan bedrijfsdoelstellingen als persoonlijke doelstellingen van de ondernemer wordt gewerkt. Op die manier kunnen wij er gezamenlijk voor zorgen dat de onderneming voor de ondernemer gaat werken in plaats van andersom.” 

Meer informatie over Thexton Armstrong vindt u in bijgaand formuleprofiel

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.