Thexton Armstrong viert vijfjarig bestaan

Datum: januari 9, 2017

Managementadviesbureau Thexton Armstrong bestaat vijf jaar en telt inmiddels 20 partners. Hiermee is Thexton Armstrong goed op weg naar landelijke dekking. Om dit succes te vieren heeft Thexton Armstrong alle partners uitgenodigd voor een feestje op locatie bij Vergadercentrum Naarderbos. Niet alleen voor een kleine terugblik op vijf jaar Thexton Armstrong, maar ook voor een inspirerende lezing van voetbaltrainer Gertjan Verbeek, die vertelde over topsport en ondernemen.

“Ons succes is vooral te danken aan de unieke en bewezen formule in combinatie met de kennis en ervaring van onze partners,” vertelt Coen Vleesenbeek, directeur van Thexton Armstrong. Gezamenlijk hebben onze partners met hun expertise al veel MKB-ondernemers kunnen helpen.

Thexton Armstrong groeit nog steeds door en daarom zijn nieuwe partners altijd welkom. Met name in de provincies Limburg en Zeeland en de regio’s Noord- en Oost-Nederland wordt gezocht naar nieuwe partners, die vervolgens zelf met de methodiek van Thexton Armstrong aan de slag kunnen om ondernemers te helpen hun onderneming nog beter te maken en dus, voor hun te laten werken.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.