Thexton Armstrong verwelkomt Frans Wakelkamp

Datum: februari 4, 2019


Frans Wakelkamp komt het Thexton Armstrong-team versterken. In de regio Harderwijk-Apeldoorn gaat hij winstlekkage bij mkb’ers te lijf middels beproefde methodes.

Opgegroeid in een ondernemersgezin heeft Frans van jongs af aan gezien met welke passie een eigen bedrijf geleid kan worden. Zelf begon hij zijn carrière als leidinggevende bij Defensie. In 1995 maakte hij de stap naar een eigen fysiotherapiepraktijk.

Blijven ontwikkelen is Frans’ tweede natuur. Daarom is hij, na een studie Bedrijfskunde, in 2007 zijn organisatie- en adviesbureau gestart. Toen hij een decennium later in contact kwam met de methodes Thexton Armstrong, sprak de no-nonsense aanpak hem direct aan.

De combinatie van adviseren en coachen om te verbeteren, geeft mij elke dag weer veel voldoening. De aanpak van Thexton Armstrong is daarbij cruciaal”, aldus Frans. Hij komt in de regio Harderwijk-Apeldoorn franchisepartner Richard Lock versterken.

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich richt op het bijstaan van ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf. Met zelf ontwikkelde en beproefde methodes gaat Thexton Armstrong Winstlekkage® te lijf in acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei.

Daarnaast werken alle adviseurs op lange termijn samen met ondernemers om structurele verbetering en groei te realiseren en helpen ze ondernemers zich voor te bereiden op overdracht van de onderneming. Thexton Armstrong is sinds 2011 met succes actief in Nederland.

DELEN

Franchiseformule: Thexton Armstrong

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.