Thexton Armstrong verdubbelt aantal franchiseconsultants

Datum: juli 22, 2012

MKB adviesbureau Thexton Armstrong heeft deze maand twee nieuwe franchiseconsultants aangetrokken. Vanaf heden is Thexton Armstrong ook actief in Eindhoven en Arnhem en omgeving. De consultants gaan in hun regio ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Uit onderzoek is namelijk naar voren gekomen dat bij 9 van de 10 MKB ondernemingen onopgemerkt veel winst weglekt (gemiddeld meer dan 10% van de omzet). Om dit tegen te gaan en bedrijven weer winstgevender te maken, heeft Thexton Armstrong de ‘Thexton Armstrong winstlekkage® calculator’ ontwikkeld.

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een op het MKB afgestemd adviesbureau dat eind vorig jaar voet aan wal heeft gezet in Nederland. In ons land is Thexton Armstrong het enige bureau met aangesloten MKB adviseurs dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst en cash in ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, sales & marketing, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer en bedrijfsgroei. Thexton Armstrong werd in 2004 opgerichtdoor David Thexton en Wayne Armstrong.

Bron: Thexton Armstrong

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.