Thexton Armstrong gaat “˜winstlekkage’ in regio Woerden te lijf

Datum: november 17, 2014

Thexton Armstrong heeft onlangs een nieuwe vestiging geopend in de regio Woerden. Dit managementadviesbureau is een van oorsprong Australisch bedrijf en gaat ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Thexton Armstrong heeft een internationale aanpak die toepasbaar is in diverse branches. De consultants werken op lange termijn samen met bedrijven om groei en een toename in winst te realiseren. Met de vestiging in Woerden is Thexton Armstrong inmiddels in 20 regio’s in Nederland vertegenwoordigd. 

Jan Willem Davidse van Thexton Armstrong Davidse:

“Een krachtig MKB is de motor van onze economie. En een gezonde economie versterkt de manier waarop wij in Nederland samenleven. Wat mij aanspreekt in de benadering van Thexton Armstrong is dat de persoonlijkeJan Willem Davidse van Thexton Armstrong. Bron: FranchiseFormules.NL samenwerking die we aangaan met ondernemers daadwerkelijk leidt tot concrete resultaten. Het levert echt geld op!”

 

Over Thexton Armstrong Davidse

Jan Willem heeft talloze succesvolle veranderprojecten op zijn naam staan. Aan het eind van de projecten bleek er een verbetering van de operationele en financiële bedrijfsresultaten van 20-30%. Vanuit de overtuiging dat MKB de motor van de Nederlandse economie is, zet Jan Willem zijn kennis en ervaring, opgedaan als management consultant, in. Zijn kracht ligt in het invoeren van verbeteringen in bedrijfsprocessen waardoor deze efficiënter verlopen, gecombineerd met het coachen van individuele medewerkers en (management) teams op houding en gedrag.

Jan Willem heeft als consultant gewerkt in de proces- en maakindustrie, ICT en financiële dienstverlening. Hij heeft projecten geleid in o.a. sales, productie en supply chain. Zijn achtergrond is Bedrijfskunde met een specialisatie in strategisch en financieel management.

 

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst en cash in ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong Winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. Thexton Armstrong werd in 2004 opgericht door David Thexton.

Bekijk ons formuleprofiel op deze website voor meer informatie.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.