Thexton Armstrong en Credion gaan samenwerking aan

Datum: mei 30, 2017

Thexton Armstrong en Credion zijn onlangs een landelijke samenwerking aangegaan. Door samenwerking willen Thexton Armstrong en Credion ondernemers met de juiste tools een gezonde onderneming laten voeren.

Thexton Armstrong en Credion zijn per heden een samenwerking aangegaan. Credion, adviseur en bemiddelaar als het gaat om kredietverlening voor het MKB, kan hiermee ondernemers een toegevoegde waarde bieden voor hun bedrijfsvoering. Thexton Armstrong, adviseurs voor optimalisatie van MKB ondernemingen, kan hiermee ondernemers betere ondersteuning aanbieden bij financieringsvraagstukken. Beiden profiteren van een nog breder netwerk van bedrijven die op zoek zijn naar de juiste financieringsoplossing en/of advies voor hun bedrijfsvoering.

Over Thexton Armstrong

Ondernemingen weer gezonder en winstgevender maken en ondernemers weer zicht geven op het realiseren van hun startmotieven. Thexton Armstrong is een adviesbureau die ondernemingen weer laat werken voor de ondernemer. Zo zijn de meeste ondernemers ooit begonnen met persoonlijke startmotieven als betere balans tussen werk & privé, meer plezier of financiële onafhankelijkheid. Maar het bedrijf groeide stap voor stap tot het punt dat zakelijke bedrijfsdoelstellingen steeds meer de overhand kregen en inmiddels is de verhouding ondernemer vs. onderneming uit balans. Thexton Armstrong weet dat, samen met de ondernemer én het team om te buigen naar een gezonde onderneming. “Bij een gezonde onderneming hoort een gezonde financiële infrastructuur en door samen te werken met een unieke partij als Credion bieden wij ondernemers de kans op de juiste financieringsoplossingen” aldus Coen Vleesenbeek.

Financieringsoplossing

Credion helpt ondernemers sinds 2000 te voorzien in hun financieringsbehoefte, door het leveren van specialistische kennis en het creëren van sterke relaties met geldverstrekkers. Na een risicoanalyse ontvangen bedrijven een advies hoe hun financieringsvraag in te vullen. In 80% van de gevallen is bancair krediet alleen niet afdoende voor een ondernemer, maar wordt er verder gekeken naar andere bronnen van geld. “Door de ondernemer de mogelijkheid te bieden een specialist mee te laten kijken in hun bedrijfsvoering, geven wij de ondernemer de kans om een nog betere ondernemer te worden,” aldus Carlo van der Weg. “Door samen te werken met Thexton Armstrong kunnen we het MKB nog een unieke partij bieden voor zijn bedrijfsvoering.”

Voor meer informatie kijk op www.thextonarmstrong.nl of neem contact op met de dichtstbijzijnde vestiging van Credion op www.credion.nl 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.