Thexton Armstrong Akkerman gaat winstlekkage in Friesland te lijf

Datum: december 17, 2014

Thexton Armstrong heeft onlangs een vestiging geopend in de provincie Friesland. Dit managementadviesbureau is een van oorsprong Australisch bedrijf en gaat ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Thexton Armstrong heeft een internationale aanpak die toepasbaar is in diverse branches. De consultants werken op lange termijn samen met bedrijven om groei en een toename in winst te realiseren. Met de vestiging in Heerenveen is Thexton Armstrong inmiddels in 21 regio’s in Nederland vertegenwoordigd.   

 

Joop Akkerman van Thexton Armstrong:  “Wat werkt voor de onderneming en wat werkt voor de ondernemer, ligt niet altijd op één lijn. Mijn taak is om dat wél te krijgen!” Bron: FranchiseFormules.NL

[Foto: Joop Akkerman]

Joop Akkerman van Thexton Armstrong Akkerman:

Wat werkt voor de onderneming en wat werkt voor de ondernemer, ligt niet altijd op één lijn. Mijn taak is om dat wél te krijgen!”

 

Over Thexton Armstrong Akkerman

Joop Akkerman gebruikt zijn kennis en ervaring om andere ondernemers te helpen, omdat zijn ‘blik van buitenaf’ groeikansen met zich meebrengt. Joop heeft in zijn laatste functie gedurende twee en een half jaar zijn opvolger als algemeen directeur begeleid en de keuze gemaakt geen operationele functie meer te ambiëren. Hij wil zijn kennis en ervaring gebruiken om andere ondernemers te helpen.

De heldere, professionele, gestructureerde doch pragmatische aanpak van Thexton Armstrong in combinatie met de kwaliteiten van Joop geven volgens hem een garantie voor het beste resultaat voor de ondernemer.

 

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst en cash in ondernemingen uit het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong Winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. Thexton Armstrong werd in 2004 opgericht door David Thexton.

Bekijk voor meer informatie het formuleprofiel van Thexton Armstrong op deze website.  

Franchisenemer worden? Reageer direct online!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.