Thebe en Diëtheek starten franchiseformule

Datum: augustus 7, 2012

Sinds 1 juli jongstleden werken Thebe en Diëtheek samen als franchiseformule onder de naam Thebe Diëtheek, dit meldt FoodHolland. Thebe Voeding en dieet, onderdeel van de zorg- en dienstverleningsorganisatie Thebe die actief is in Midden- en West-Brabant, heeft te maken met een veranderende markt, onder andere door wijzigingen in de zorgverzekeringswet. Dit had een teruglopend cliëntenaantal tot gevolg.

Om cliënten ook in de toekomst te verzekeren van goede zorg tegen een scherpe prijs, zijn de krachten gebundeld met Diëtheek, een landelijke organisatie voor voeding- en dieetadvies. Een gevolg van de veranderende markt is dat er ook sprake is van boventalligheid onder de diëtisten van Thebe. Gezien de prognoses voor komende jaren zal er een inkrimping plaats moeten vinden van 22,5 naar 10 fte. Dit betreft 14 medewerkers. Zij zullen gefaseerd tussen nu en begin 2013 hun werkzaamheden voor Thebe beëindigen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_7_augustus_2012.htm#thebe_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.