The Read Shop viert jubileum

Datum: november 14, 2012

Dit jaar bestaat The Read Shop, franchiseformule van Retail Development Company (RDC), 20 jaar en dit werd op 5 november gevierd. Een informatieve dag bij het Centraal Boekhuis werd afgesloten met een feestelijk diner. Hierbij waren ook VBK, WPG en Lannoo Meulenhoff, waarmee RDC dit jaar een intensieve samenwerking is aangegaan, aanwezig. De 3 uitgeefconcerns presenteerden zich aan de ondernemers van The Read Shop. “Het was een bijzondere dag en avond”, aldus Jos Boot directeur RDC. “Het samenzijn met onze ondernemers werkt altijd inspirerend en ook de toevoegingen vanuit de 3 concerns waren zeer boeiend. Vooral omdat een dergelijke samenstelling van gezelschap niet zo vaak voorkomt.”

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/The-Read-Shop-viert-jubileum.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.