The Read Shop opent Pop-Up Store in Arnhem

Datum: maart 23, 2016

Op 1 juli opent franchiseformule The Read Shop een pop-up store in Arnhem speciaal ingericht met alle schoolspullen die scholieren en studenten nodig hebben in het nieuwe schooljaar. De winkel zal gedurende drie maanden zijn deuren openen aan de Koningstraat 72 in Arnhem.

Voor de ondernemer van The Read Shop in Doorwerth, Ben Berendsen, zal dit zijn tweede winkel worden. “Een mooie kans om in de zomermaanden in te spelen op de wensen van de scholieren en studenten. We richten deze winkel helemaal in met back to school artikelen. We zullen uiteraard de vereiste passer en de geodriehoek verkopen, maar daarnaast leuke en hippe agenda’s, kaftpapier, schriften, mappen en meer van mooie merken en voor elke prijs wat wils. Naast de schoolartikelen zullen we het assortiment aanvullen met een aanbod van leuke wenskaarten, boeken en kantoorartikelen.“

Jos Boot, algemeen directeur van de Retail Development Company: “Met het wegvallen van V&D in Arnhem willen we graag inspringen op de behoeften van de consument in Arnhem om in de maanden juli, augustus en september dit assortiment aan te bieden. In samenwerking met veel bekende leveranciers pakken we deze kans aan.

De winkel zal op 1 juli feestelijk geopend worden voor het publiek.


Over The Read Shop & Retail Development Company 

The Read Shop is een laagdrempelige inloopwinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, boeken en een sterke groei in serviceproducten. The Read Shop is een transparante franchiseformule met een duidelijke visie, die samen met de ondernemer een ondernemersplan opstelt en professionele begeleiding biedt. Het assortiment wordt afgestemd op de lokale vraag en bereikt daardoor een zeer diverse doelgroep. Ons motto is: ondernemen met ondernemers.

Retail Development Company BV (RDC) is een holding die is ontstaan uit de succesvolle ontwikkeling van bekende detail­handelsketens. ‘Stimulating partners in retail’ is daarbij de visie. RDC voorziet, door haar grote franchise-ervaring, gelieerde ondernemers van de (slag)kracht van haar franchiseformules. RDC zorgt voor een goede backoffice, de juiste inkoop en de beste marge. Zo kunnen onze ondernemers zich optimaal richten op de klant in de winkel. RDC bestaat uit de franchiseformules The Read Shop, The Read Shop Express en de inkoopcombinatie Plantage InkoopPartners en telt momenteel ruim 275 winkels. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.