The Read Shop opende dit jaar al 12 winkels

Datum: juni 8, 2016

In Q1 van 2016 opende The Read Shop al 7 winkels. Deze groei zet zich voort met de opening van vijf nieuwe winkels in het tweede kwartaal. Op 14 mei opende The Read Shop Barendrecht zijn deuren en in juni openen er vier The Read Shops en wel in Scharendijke, Schiedam, Heerjansdam en Naaldwijk.

Vanaf 14 mei kunnen de inwoners van Barendrecht hun boeken, tijdschriften, kantoor- en cadeauartikelen kopen bij The Read Shop aan de Middenbaan 82 waar voorheen boekhandel Bert Onnink was gevestigd. Mark Snoek, de ondernemer van deze winkel: “Een mooie uitdaging voor mij, als eigenaar van deze winkel, om er een succes van te maken.

Combinatiewinkels met DIO en Prima

In Scharendijke en in Heerjansdam opent The Read Shop combinatiewinkels. Hierbij is de The Read Shop gecombineerd met een DIO drogisterij en een Prima voor de huishoudelijke artikelen. Het is niet de eerste keer dat The Read Shop een combinatiewinkel opent. Het is inmiddels een bewezen concept om een drogisterij te combineren met een The Read Shop. Het toevoegen van een assortiment voor huishoudelijke artikelen voorziet in de behoefte van de consument in kleinere steden. Michel Fennet, Plus supermarktondernemer en eigenaar van de nieuwe combinatiewinkel in Scharendijke: “The Read Shop heeft ervaring met combinatiewinkels en is in zijn soort de enige die deze samenwerking zo aangaat. Het assortiment in de combinatiewinkel is wat wij graag in Scharendijke willen bieden aan de klant en daarom hebben wij gekozen voor de samenwerking met The Read Shop, DIO en Prima.”

Naast bovenstaande combinatiewinkels openen in juni The Read Shop in Naaldwijk in combinatie met een speelgoedwinkel en The Read Shop in Schiedam in een voormalige Bruna-vestiging.

The Read Shop opende in de eerste 6 maanden van 2016 al 12 winkels. Bron: FranchiseFormules.NL

Over The Read Shop

The Read Shop is een inloopwinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, boeken en een sterke groei in serviceproducten. The Read Shop, met inmiddels meer dan 160 winkels, is onderdeel van de Retail Development Company. Het is een transparante franchiseformule met een duidelijke visie, die samen met de ondernemer een ondernemersplan opstelt en professionele begeleiding biedt. Het assortiment wordt afgestemd op de lokale vraag en bereikt daardoor een zeer diverse doelgroep. Ons motto is: ondernemen met ondernemers. Zie voor meer informatie over The Read Shop: www.readshop.nl

Over Retail Development Company

Retail Development Company BV (RDC) is een holding die is ontstaan uit de succesvolle ontwikkeling van bekende detailhandelsketens. RDC voorziet, met zijn uitgebreide ervaring, gelieerde ondernemers van de benodigde (slag)kracht voor zijn winkel. RDC zorgt voor een goede backoffice, de juiste inkoop en de beste marge. Zo kunnen onze ondernemers zich optimaal richten op de klant in de winkel. RDC bestaat uit de franchiseformules The Read Shop, The Read Shop Express en de inkoopcombinaties Plantage InkoopPartners en ContractPartners. In april 2016 is RDC een samenwerking aangegaan met Tabaronde BV die bestaat uit de franchiseformule Vivánten de inkoopcombinaties Techador en Tabaronde. Samen met Tabaronde heeft RDC ruim 650 winkels.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.