The Read Shop Houten wint incentive actie Elba

Datum: mei 22, 2017

Afgelopen maand bestond The Read Shop 25 jaar. Er zijn vele acties georganiseerd om dit te vieren. Zo is er een speciale jubileumfolder uitgebracht, is er een grootse winactie georganiseerd en waren de winkels versierd. Een van de acties die in de extra jubileumfolder gepromoot werd, was dat consumenten 25% extra kassakorting kregen op Elba ordners.

De winkel die hierbij de meeste ordners verkocht, kon een Elba fiets winnen. Gemiddeld hebben The Read Shop winkels zo’n 30% meer ordners verkocht door deze folder kortingsactie. De winkel die de meeste ordners heeft verkocht in de periode april 2017 is de winkel van Rene Morren (The Read Shop Houten-Zuid). Op maandag 15 mei j.l. heeft deze ondernemer uit handen van Marcel Mulder (Assortimentsmanager RDC) en Dirk van der Plas (Key accountmanager Hamelin) de fiets in ontvangst genomen.

 

Over The Read Shop

The Read Shop is een inloopwinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment tijdschriften, wenskaarten, kantoorartikelen, boeken en een sterke groei in serviceproducten. The Read Shop, met inmiddels meer dan 160 winkels, is onderdeel van de Retail Development Company. Het is een transparante franchiseformule met een duidelijke visie, die samen met de ondernemer een ondernemersplan opstelt en professionele begeleiding biedt. Het assortiment wordt afgestemd op de lokale vraag en bereikt daardoor een zeer diverse doelgroep. Ons motto is: ondernemen met ondernemers. 

Over Retail Development Company

Retail Development Company BV (RDC) is een holding die is ontstaan uit de succesvolle ontwikkeling van bekende detailhandelsketens. RDC voorziet, met zijn uitgebreide ervaring, gelieerde ondernemers van de benodigde (slag)kracht voor zijn winkel. RDC zorgt voor een goede backoffice, de juiste inkoop en de beste marge. Zo kunnen onze ondernemers zich optimaal richten op de klant in de winkel. RDC bestaat uit de franchiseformules The Read Shop, The Read Shop Express en de inkoopcombinaties Plantage InkoopPartners en ContractPartners. In april 2016 is RDC een samenwerking aangegaan met Tabaronde BV die bestaat uit de franchiseformule Vivánten de inkoopcombinaties Techador en Tabaronde. Samen met Tabaronde heeft RDC ruim 650 winkels.

 

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.