The Read Shop geopend in Udense Plus supermarkt

Datum: augustus 2, 2016

De Plus supermarkt aan de Botermarkt in Uden heeft een complete metamorfose gekregen. Naast het vertrouwde assortiment uit de supermarkt heeft eigenaar Wim Eijkemans een D.I.O.drogisterij en een The Read Shop in de winkel toegevoegd om de dienstverlening aan de klant verder te vergroten.

Met de combinatiewinkel van The Read Shop en D.I.O. drogisterij bij de supermarkt heeft de klant nu alles onder een dak. Naast het complete assortiment voor de dagelijkse boodschappen kunnen klanten meteen boeken, tijdschriften, kantoorartikelen, cadeau-artikelen en drogisterijartikelen meenemen. Het is inmiddels een bewezen concept om een drogisterij te combineren met een The Read Shop vanwege de aanvullende assortimenten. Onlangs opende ondernemers van Plus supermarkten in Heerjansdam en Scharendijke ook een combinatiewinkel met The Read Shop en een D.I.O. drogisterij.

De winkel is op woensdag 27 juli feestelijk geopend.

Supermarkt-eigenaar Wim Eijkemans heeft een D.I.O. drogisterij en een The Read Shop vestiging aan de winkel toegevoegd om de dienstverlening aan de klant verder te vergroten. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.