The Read Shop Express opent nieuwe winkel in Broek op Langedijk

Datum: oktober 26, 2017

Op dinsdag 24 oktober j.l. is er een nieuwe The Read Shop Express geopend in Broek op Langedijk. Deze winkel was voorheen bij de Retail Development Company aangesloten als inkooppartner, maar de eigenaar, de heer Schoenmaker, heeft de overstap gemaakt naar franchise en gaat verder als The Read Shop Express. De winkel is een week gesloten geweest in verband met de verbouwing en op dinsdagochtend 24 oktober feestelijk heropend.

Naast deze nieuwe winkel zijn er ook twee The Read Shop vestigingen die per 1 november een nieuwe eigenaar krijgen. Dit betreft The Read Shop Express in Alkmaar en The Read Shop in Nieuwleusen. The Read Shop Express in Alkmaar is overgenomen door de heer Weiss. The Read Shop in Nieuwleusen zal worden voortgezet door de heer Harink als The Read Shop Express.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.