The Read Shop Express heropend in Rotterdam

Datum: januari 14, 2013

Nadat The Read Shop aan het Ambachtsplein in Rotterdam enkele maanden geleden door omstandigheden haar deuren heeft moeten sluiten, is de vestiging eind 2012 heropend als The Read Shop Express. De nieuwe franchisenemer is de heer Koutet en de vestiging heeft ING en PostNL servicepunten. “Het is geweldig de positieve reacties te horen van de consumenten, maar ook van de verhuurder en de winkeliersvereniging”, aldus Koutet. The Read Shop Express is een laagdrempelige tabakspeciaalzaak met een assortiment dat onder andere bestaat uit: tabak, kansspelen, tijdschriften, dagbladen, boeken, wenskaarten, kantoor- en cadeauartikelen.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/The-Read-Shop-Express-heropend-in-Rotterdam.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.