The Read Shop 25 jaar!

Datum: juni 20, 2017

Afgelopen april bestond The Read Shop 25 jaar. Retail Development Company, de overkoepelende organisatie van o.a. de franchiseformule The Read Shop, wilde dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en heeft daarom diverse activiteiten georganiseerd om dit te vieren.

Er is onder andere een grootschalige radio- en tv-campagne opgezet, iets wat voor The Read Shop erg uitzonderlijk is. 2 weken lang is er op meerdere radio- en tv-zenders is een speciale 25 jaar campagne te horen en zien geweest. Daarnaast is er een grootse winactie georganiseerd, waarbij klanten van The Read Shop een actiekaartje meekregen bij hun aankoop. Op het actiekaartje stond een unieke code waarmee de klanten op een speciale actiewebsite konden zien of ze prijs hadden. Er zijn hierbij landelijk bijna 5.000 prijzen uitgereikt, waaronder boekenpakketten, giftcards en dagjes uit.

In de maand april is er een speciale jubileumfolder uitgebracht. Diverse leveranciers hebben hieraan meegewerkt, waardoor er vele aanbiedingen in de folder stonden om op die manier het 25-jarig jubileum samen met de consument te kunnen vieren. De winkels stonden tijdens deze periode volledig in het thema van het 25-jarig bestaan en zijn feestelijk aangekleed. Ook is er speciaal voor het jubileum een The Read Shop 25 jaar postzegel ontworpen en verkocht in de winkels.

Om het jubileum feestelijk af te sluiten zal er in juli intern feest worden gevierd samen met alle ondernemers en leveranciers van The Read Shop. Dit wordt gecombineerd met de opening van het nieuwe pand in Waddinxveen, waar RDC zich nu bevindt.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.