The New Cosmo: Reopening Cosmo Hairstyling

Datum: juli 30, 2015

Geniet ontspannen van een glas bubbels en een hapje, terwijl je haar perfect gestyled wordt door topstylisten: dit zijn de ingrediënten van het nieuwe Cosmo Hairstyling. Een wellness beleving zoals je die eigenlijk alleen maar kent uit luxe spa’s en design dat de allure heeft van een boutique op fifth avenue. Voor wie een blik op een gerestylede Cosmo salon werpt is het meteen duidelijk: #Cosmoisback.

New and improved

Als meest toonaangevende kappersketen van Nederland heeft Cosmo Hairstyling een ware make-over ondergaan:Als meest toonaangevende kappersketen van Nederland heeft Cosmo Hairstyling een ware make-over ondergaan.  Bron: FranchiseFormules.NL een nieuw logo, een piekfijne website, stijlvolle visuals en een volledig nieuwe look. Naast een verfijnd design met wellness vibe staat bij the new and improved salon hoogstaande service centraal. Genietend van een lekker drankje wordt er naar wens een gloednieuwe haircut aangemeten, kan er gekozen worden voor een sprankelende kleurbehandeling of kan de klant zich laten verwennen door een complete wellness treatment. Een ander uniek service is de Cosmo Touch-up: een perfect gestylde look voor €15,- in 15 minuten. Alle Cosmo professionals worden daarbij regelmatig bijgeschoold op het gebied van trends en vaktechniek door Wave University, een instituut dat verschillende awards en prijzen op haar naam heeft staan. Succes gegarandeerd dus.

Because we love to make you shine 

De Cosmo professionals staan klaar om klanten te voorzien van een unieke shine. De missie van Cosmo is even simpel als ambitieus. Zij wil heel Nederland elke dag laten stralen, vandaar dan ook het motto: shine all the time.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.