The Bodhi brengt Azië naar Nederland

Datum: oktober 16, 2012

The Bodhi is een dynamische verkoop- en marketingorganisatie met meer dan 25 jaar ervaring op de Aziatische en internationale markt. The Bodhi’s unieke concept wordt vanuit het hoofdkantoor in Azië wereldwijd geïntroduceerd, met Nederland als één van de eerste targetlanden. Ga de uitdaging aan en open jouw ‘The Bodhi – Asian Lifestyle’ winkel. Maak deze, samen met een team van specialisten en producenten, succesvol en winstgevend.

In de pilotstore in Breda zal eigenaar Leo Schuur op dinsdag 11 december a.s. een presentatie verzorgen over het concept. Ondernemers (en hun partner) die geïnteresseerd zijn om een The Bodhi winkel te openen worden tijdens de avond, onder genot van een hapje en drankje, in de gelegenheid gesteld om kennis te maken en vragen te stellen. Uiteraard kunt u ook de winkel en een deel van het assortiment bekijken.

The Bodhi Pilotstore
Wilhelminastraat 1 – Breda
Dinsdag 11 december 18;00 – 20;00 uur.

U kunt zich aanmelden door het reactieformulier in te vullen bij de formulepresentatie van The Bodhi op deze website. Ook kunt u zich als kandidaat-franchisenemer aanmelden in onze kandidatenbank of direct contact opnemen met Franchising Etc.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.