The Athlete’s Foot zet teller op 55 stores in Nederland

Datum: september 11, 2015

Op 11 september opent in Heerenveen de 55ste The Athlete’s Foot store met het sport with style concept. In augustus gingen de nieuwe winkels in Roosendaal en Hoofddorp al open. De sneaker lifestyle formule The Athlete’s Foot is in Nederland hard op weg naar zestig vestigingen.

Het bijzondere van de store in Heerenveen is dat deze in handen is van twee ondernemers met ieder al een eigen winkel in de Friese stad. Anne de Leeuw heeft een INTERSPORT-zaak en Jan Steenwijk is eigenaar van Steenwijk Modeschoenen. “Met The Athlete’s Foot bieden we een voor Heerenveen en omgeving unieke collectie met krachtige en aansprekende merken aan, die een mooie aanvulling betekent op onze bestaande activiteiten. 

The Athlete’s Foot is een sterk, internationaal winkelmerk en we verwachten dan ook veel van de nieuwe winkel,” zeggen Anne de Leeuw en Jan Steenwijk.

Het nieuwe winkelconcept van The Athlete’s Foot (voorheen COACH), inclusief bijpassende sport lifestyle kleding,Foto: v.l.n.r.:  Anne de Leeuw (eigenaar), Daniëlle Zwier (team), Emanuel Anthonij (team),  Jan Steenwijk (eigenaar). Bron: FranchiseFormules.NL spreekt een brede doelgroep aan. Ondernemers die ermee werken scoren significant beter en er zijn dan ook veel aanvragen van startende ondernemers in het lifestyle segment om zich bij de formule aan te kunnen sluiten.

“De inwoners van Heerenveen krijgen er een prachtige store van The Athlete’s Foot bij, de tiende in Nederland volgens het volledig nieuwe winkelconcept. De formule blijft groeien, zowel internationaal als in Nederland. De openingen in Roosendaal en Hoofddorp vorige maand waren succesvol en ik verwacht dat ook de store in Heerenveen veel consumenten zal trekken en tot een aankoop zal verleiden. De verwachting is dat het aantal winkels van The Athlete’s Foot de komende jaren verder zal toenemen conform onze gezonde en kwalitatieve groeistrategie,” aldus Jos van der Wolk, directeur The Athlete’s Foot Nederland.

 

Euretco heeft al sinds oktober 2014 voet aan Nederlandse grond met The Athlete’s Foot. De vliegende start met een toenemend aantal nieuwe vestigingen bevestigt het volste vertrouwen dat Euretco heeft in een succesvolle doorvoering van de formule in de andere bestaande winkels. Klanten kunnen bij The Athlete’s Foot onder meer terecht voor sneakers van Nike, adidas, Converse, New Balance, Vans, ASICS, Reebok, Puma, sport lifestyle kleding en een breed aanbod bijpassende accessoires. The Athlete’ s Foot – sport with style. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.