The Athlete’s Foot opent 57e sneakerstore in Amstelveen

Datum: april 24, 2017

The Athlete’s Foot blijft succesvol op de Nederlandse markt. Vorige week is in Amstelveen alweer de 57ste sneakerstore geopend van de franchiseketen in Nederland. De store is gevestigd in Winkelcentrum Stadshart Amstelveen.

Eigenaar Stefan Moras heeft ruim tien ervaring in de sneakerbranche. Samen met zijn vrouw Cheryldine start hij nu met een The Athlete’s Foot store van 115 m2. De winkel in Amstelveen is de 22ste in Nederland volgens het nieuwe sport with style-concept. “Amstelveen is bewust gekozen,” aldus Moras. “Het is een stad met veel mogelijkheden en de locatie van de winkel is ideaal. Met The Athlete’s Foot voegen we écht iets toe aan het bestaande aanbod in Amstelveen. Wij staan met ons team klaar voor de consument die iets speciaals zoekt.”

“Van jongs af aan droomde ik al van een eigen winkel, inmiddels ben ik eigenaar van exact die winkel, die ik voor ogen had. Een bezoek aan de winkel is op zich al een hele beleving met het grote aanbod van de laatste sneakers en lifestyle kleding. Service staat voor mij voorop en dit is dan ook duidelijk merkbaar in de winkel. De uitstraling van The Athlete’s Foot trekt me en sluit bij me aan. Ik heb er zin in!”.

De opening was feestelijk. Stefan Moras: “We hadden muziek van dj’s en goodiebags met kortings-bonnen voor de bezoekers. Die reageerden super enthousiast, we kregen veel complimenten voor de collectie en de uitstraling van onze winkel. Service staat bij ons voorop en we kijken er dan ook erg naar uit om een succes van onze The Athlete’s Foot store te maken. The Athlete’s Foot is the place to be”.

Euretco heeft al sinds oktober 2014 voet aan Nederlandse grond met The Athlete’s Foot. De vliegende start met een toenemend aantal nieuwe vestigingen bevestigt het volste vertrouwen dat Euretco heeft in een succesvolle doorvoering van de formule in de andere bestaande winkels. Klanten kunnen bij The Athlete’s Foot onder meer terecht voor sneakers van Nike, adidas, ASICS, Converse, New Balance, Vans, Reebok, Puma, sport lifestyle kleding en een breed aanbod bijpassende accessoires. The Athlete’ s Foot – sport with style.


Ambitie voor 2020

Euretco B.V. is master franchisenemer van The Athlete’s Foot in Nederland. De keten, die begin jaren ‘70 in de Verenigde Staten is opgericht, is sinds december 2012 onderdeel van het in Zwitserland gevestigde INTERSPORT International Corporation (IIC). The Athlete’s Foot is in 26 landen actief met bijna 500 winkels. Mede door verdere groei in Europa is de ambitie dat het marktaandeel in 2020 gegroeid is naar duizend winkels wereldwijd.


Over Euretco


Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,3 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Binnen, Slaapkenner  en Topform. Daarnaast beschikt Euretco via Euretco Label Company met Babyface en Blue Rebel  over internationale topmerken in het baby- en kinderkledingsegment. De zelfstandigheid en maximale ondersteuning van de ondernemer staan centraal in de relatie. Ondernemers profiteren naar eigen inzicht van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Met zo’n 310 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar. 

Euretco is onderdeel van de EK/servicegroup, een Europese coöperatie met 2.100 zelfstandige retailers in de branches woonaccessoires, speelgoed, luxe huishoudelijke artikelen, witgoed en kantoorartikelen.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.