The Athlete’s Foot on the move

Datum: maart 29, 2017

The Athlete’s Foot blijft groeien in Nederland. Afgelopen vrijdag is in Tilburg alweer de eenentwintigste store volgens het Sport with Style-concept geopend. Het gaat om een heropening op een nieuwe locatie in de binnenstad van Tilburg, the place to be als het om shoppen in de Brabantse stad gaat.

Richard Visser is een ervaren ondernemer en al twintig jaar actief in de sneakerbranche. Tilburg, Venlo, Nijmegen en Den Bosch zijn de steden waar hij nu stores heeft van The Athlete’s Foot. “De formule groeit en wij groeien mee. Ondernemen is elke dag uitdagend, de formule is ijzersterk en in de winkels staan topteams klaar om consumenten te adviseren. We hebben een duidelijke visie en een heldere ambitie om dagelijks het beste uit onszelf te halen. Met het nieuwe concept in Tilburg gaan we ons ook onderscheiden en gaan we zeker meedoen in de grillige markt,” stelt een tevreden Richard Visser.

Het nieuwe winkelconcept van The Athlete’s Foot spreekt een brede doelgroep aan. Dat de formule zeer succesvol is, blijkt uit de goed scorende ondernemers en de vele aanvragen van startende ondernemers die zich willen aansluiten bij de formule. Inmiddels beschikt The Athlete’s Foot over 57 vestigingen in Nederland en blijft de formule uitbreiden.

Euretco heeft al sinds oktober 2014 voet aan Nederlandse grond met The Athlete’s Foot. De vliegende start met een toenemend aantal nieuwe vestigingen bevestigt het volste vertrouwen dat Euretco heeft in een succesvolle doorvoering van de formule in de andere bestaande winkels. Klanten kunnen bij The Athlete’s Foot terecht voor sneakers van Nike, Adidas, ASICS, Converse, New Balance, Vans, Reebok, PUMA. Ook wordt er kleding en een breed aanbod bijpassende accessoires aangeboden. The Athlete’ s Foot – sport with style.

 

Ambitie voor 2020

Euretco B.V. is master franchisenemer van The Athlete’s Foot in Nederland. De keten, die begin jaren ‘70 in de Verenigde Staten is opgericht, is sinds december 2012 onderdeel van het in Zwitserland gevestigde INTERSPORT International Corporation (IIC). The Athlete’s Foot is in 26 landen actief met bijna 500 winkels. Mede door verdere groei in Europa is de ambitie dat het marktaandeel in 2020 gegroeid is naar duizend winkels wereldwijd.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.