The Alternative Board zoekt Master-franchisenemer Nederland

Datum: januari 21, 2015

The Alternative Board (TAB®) is op zoek naar een Master-franchisenemer in ons land. TAB is afkomstig uit de Verenigde Staten en is  ‘s werelds grootste franchisesysteem in het verzorgen van adviesraden onder vakgenoten, dienstverlening op vlak van bedrijfscoaching en managementtraining voor bedrijfseigenaren van kleine en middelgrote particuliere ondernemingen. De vakgenoten van de adviesraad zijn geen onderlinge concurrenten. Dit maakt het mogelijk om zakelijke expertise te delen en elkaar te helpen bij het oplossen van uitdagingen en het aangrijpen van nieuwe kansen. 

De TAB Franchisees, of franchise-eigenaars van TAB, stellen de uitgebreide processen, methodologie en tools van TAB ten dienste van de TAB-leden en zorgen ervoor dat ze hun bedrijf (nog) succesvoller en efficiënter kunnen gaan besturen. Voor deze dienstverlening betalen TAB-leden een maandelijkse bijdrage aan hun franchise-eigenaars. Daarnaast verdienen de franchise-eigenaars van TAB een aanzienlijk inkomen door te praten met hun leden en door de bedrijfseigenaars en het managementteam op te leiden. 

Voordelen van het TAB Master-Franchise systeem The Alternative Board (TAB) uit de VS zoekt een Master-franchisenemer in Nederland. Bron: FranchiseFormules.NL

– Uitstekende ROI; 
– Consistente en aanzienlijke maandelijkse inkomsten; 
– Exclusief, afgebakend en uitgestrekt werkgebied; 
– Uitwisselen van ‘best practices’ via een wereldwijd netwerk van TAB Franchisees; 
– Waardevolle carrière waarbij u uw expertise en wijsheid kunt inzetten;| 
– Prestige en bekendheid in uw regio; 
– Vermogensopbouwend eigenaarschap met een eenvoudige exitstrategie; 
– Erkend marketing- en verkoopsysteem voor leden en Unit Franchise verwerving; 
– Laag bedrijfskapitaal nodig; 
– Slechts één of twee werknemers nodig; 
– Geen grote investeringen in inventaris of materiaal vereist; 
– Goed evenwicht tussen werk en privé; 
– Uitgebreide training en ondersteuning door de hoofdorganisatie. 

Aangepast aan elke cultuur 

TAB begrijpt als geen ander bedrijf dat ieder land zijn eigen unieke culturele aspecten heeft. TAB is al sinds 1990 actief in meerdere landen en erkent dat het essentieel is om de nodige lokale aanpassingen door te voeren. Om er zo voor te zorgen dat internationale franchise-eigenaars met succes te werk kunnen gaan en de TAB-diensten in hun land aan de man kunnen brengen. De uiterst effectieve tools, technieken en systemen van TAB kunnen aan ieder land en iedere cultuur worden aangepast. 

TAB is momenteel succesvol actief met (Master-)franchisenemers in 11 landen, te weten Australia, Canada, Tsjechië, Engeland, Duitsland, Ierland, Nieuw Zeeland, Schotland, Slowakije, Verenigde Staten en Venezuela. Het hoofdkantoor is gevestigd in Denver Colorado, aan de voet van de Rocky Mountains. 

Voor Nederland wordt gezocht naar een ambitieuze Master-franchisenemer, een persoon (of bedrijf) met aantoonbaar veel ervaring in de zakelijke dienstverlening, om de formule in ons land succesvol uit te rollen. 


Meer informatie

– Bekijk de TAB digitale folder: 

– Lees meer over TAB in de formulepresentatie op FranchiseFormules.NL: 

 
Contact 

De eerste kennismaking met het bedrijf TAB Boards International, evenals de verdere informatievoorziening over de TAB Masterrechten in Nederland, verloopt via Franchising Etc., het bedrijf achter FranchiseFormules.NL. 

Neem contact met ons op via de servicedesk

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.