Tevredenheid over kwaliteit franchisebeurs Onderneem ’t!

Datum: april 15, 2017

Verbinden, de Franchisebeurs Onderneem ’t! slaagde er ook dit jaar weer in. In Expo Hoevelaken op 6 en 7 april gingen franchisegevers en franchisenemers met elkaar in gesprek. Op zoek naar de klik, naar de verbinding met elkaar.

“Wij zijn op zoek naar verhalenvertellers, naar ondernemers die tijd nemen voor de klanten en alles weten over onze producten”, zegt franchisebegeleider Patrick Koerhuis van drankenspeciaalzaak Mitra. Hij heeft tijdens de beurs al diverse goede kandidaten gesproken. “Het is onze eerste keer, maar het is een zeer geslaagde beurs. Nu al.” Hij verwacht de komende weken via vervolggesprekken ondernemers aan de formule te kunnen binden.

“Ik twijfel nog; ga ik zelf een formule ontwikkelen of sluit ik mij aan bij een franchiseformule?”, zegt bezoeker Jeroen Sop. Hij is er nog niet uit, ook niet na het bezoek aan de beurs Onderneem ’t!. “Maar het beursbezoek heeft mij wel geholpen, ik weet namelijk hoe bepaalde formules waarin ik geïnteresseerd ben in de wedstrijd staan. En wat ik echt goed vind, is dat de meeste standhouders negen van de tien vragen uitgebreid beantwoorden. Daar heb je wat aan.”

Sop was een van de ruim 1.500 bezoekers van de beurs. Zij konden in gesprek met meer dan 50 franchiseformules en 13 toeleveranciers die zich er presenteerden. Daarnaast was er op beide beursdagen een uitgebreid randprogramma van seminars en meet-and-greets.

Bronartikel: Franchise+

Frank van Rijk van de FranchiseFormules Adviestak in gesprek met een van de vele kandidaten in de stand van FranchiseFormules.NL op franchisebeurs Onderneem 't! 2017. Bron: FranchiseFormules.NL

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.