Ter overname: Doppio Espresso Wageningen

Datum: augustus 30, 2018

De vestiging Doppio Espresso Wageningen is gelegen op Campus Plaza, het Universiteitsterrein van de Universiteit van Wageningen. Het betreft een nieuw plein met diverse winkels zoals Subway, AH-to-Go, een pizzeria, Chinees restaurant, snackbar maar ook een fietsenzaak en een AKO boekenshop. Sinds 28 februari 2017 is Doppio Espresso Wageningen geopend. De vestiging is uitgerust met nieuw, kwalitatief uitstekend apparatuur. Er zijn 40 zitplaatsen in de vestiging zelf en het terras is momenteel met 28 zitplaatsen uitgerust. In beide gevallen is er nog de mogelijkheid om dit uit te breiden. Momenteel is er een horecavergunning aanwezig waardoor er alcoholische producten mogen worden verkocht. Dit maakt mogelijk dat er ook bedrijfsborrels en teamuitjes worden georganiseerd.

Mogelijke kansen:

  • Verruiming openingstijden (naar 19.30 ipv 17.30)
  • Opening op zaterdag/zondag (nu 5 dagen open)
  • Investering speed oven (efficiency lunch)
  • Uitbreiding zitplaatsen

De vestiging oogt dan ook met voldoende toekomstperspectieven: zo breidt de Universiteit jaarlijks uit maar worden er ook nieuwe bedrijven gevestigd, waaronder een plant van Unilever in 2020( medio 2019 ) met 500 werknemers. Tevens zijn er ver gevorderde plannen voor de bouw van meer studentenwoningen in de zeer nabije omgeving. De locatie realiseert momenteel -ondanks langdurige afwezigheid/herstel van de ondernemer- een groei van tien procent.


De Overname

In verband met een plotseling opgetreden ernstige (chronische) ziekte is de huidige franchise-ondernemer, vanwege zijn gezondheid, geadviseerd te stoppen met zijn bedrijfsactiviteiten. Gedurende een aantal overlegmomenten zal openheid worden gegeven over de financiële zaken. Er dient een akkoord bereikt te worden over de overnameprijs (complete vestiging met apparatuur en inventaris). De courante voorraad wordt overgenomen tegen de inkoopwaarde van de producten. Momenteel wordt er gewerkt met een flexibele pool aan medewerk(st)ers op pay-roll basis. De diverse lopende contracten zoals onderhoudscontracten, levering van diensten en producten kunnen desgewenst worden overgenomen of worden opgezegd.


Interesse?

Indien u interesse heeft in de overname van deze jonge franchisevestiging van Doppio Espresso in Wageningen en graag in contact wilt treden, dan kunt u uw gegevens toezenden aan Emy Smolders (emy.smolders@outlook.com), namens Doppio Espresso Wageningen. Er volgt een kortdurend traject van selectie, kennismakingsgesprek en financieel gesprek. Hierna zal -bij voldoende interesse- een gesprek worden gepland met de franchiseformule Doppio Espresso voor vervolg.

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.