Ter overname aangeboden: Sofi de France in Breda

Datum: september 19, 2016

De broodjeszaak Sofi de France, met een verkoopruimte van 25 m², ligt op een absolute toplocatie in de Bredase binnenstad (Houtmarktpassage 4). De locatie kenmerkt zich door de vele passanten en goede omliggende winkels. Daarnaast krijgt de Houtmarktpassage de komende tijd een enorme facelift wat de loop nog beter zal maken. 

Het bedrijf Sofi de France staat al jarenlang bekend om de kwaliteit van haar broodjes en service. Het bedrijf heeft binnen 5 zitplaatsen en is 7 dagen per week geopend met op de donderdag een koopavond tot 19;00 uur. Ter overname aangeboden: Sofi de France in Breda. Bron: FranchiseFormules.NL

De overnameprijs wordt in overleg besproken. De huurprijs van het registergoed (met in bruikleen een Coca-Cola koeling en een koffie-automaat in lease) bedraagt € 2.220,- ex btw per maand.

Voor meer informatie over de overname van dit bedrijf, een omzet indicatie en/of de toekomstige ontwikkelingen van de passage kunt u direct contact opnemen met de eigenaar van Sofi de France, dhr. J.H. Huang:

T. 06-24963680
M. E-mail  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.