Ter overname aangeboden: Nu Wonen Den Haag

Datum: november 18, 2014

Afkomstig uit omgeving Den Haag en altijd al de ambitie gehad om als verhuurmakelaar aan de slag te gaan? Dan is dit uw kans! Van onze klant Nu Wonen hebben wij doorgekregen dat de vestiging Den Haag ter overname wordt aangeboden aan een ambiteuze (franchise-) ondernemer. Het kantoor is al compleet ingericht en gevestigd op een top locatie in Den Haag (zie verderop).

Ter overname aangeboden: Nu Wonen Den Haag. Bron: FranchiseFormules.NL

Inclusief instapfee wordt er € 29.500,- (exclusief BTW) voor overname van het kantoor gevraagd. Hervoor krijgt u dus het kantoor inclusief alle toebehoren, turn-key van de franchisegever opgeleverd.

Als koper biedt Nu Wonen u ook voor 4 weken een werknemer aan om u wegwijs te maken in het kantoor en het gebied Den Haag. Ook deze personeelskosten zitten in de bovengenoemde aankoopprijs verdisconteerd.

De mogelijkheid bestaat om het personeelslid, met vast contract, eveneens over te nemen (desgewenst).

Het is verder aan u als koper om er een nog groter succes van te maken..

Het adres:

Nu Wonen Den Haag
Prins Hendrikplein 19, 2518 JC ‘S-GRAVENHAGE

 

Interesse? 

De servicedesk van FranchiseFormules.NL vertelt u graag meer over deze opportunity.  

Om online meer van de betreffende vestiging te bekijken klikt u hier

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.