Tegel-Allure sluit aan bij Bad in Beeld

Datum: oktober 20, 2014

Franchiseformule Bad in Beeld verwelkomt een nieuwe vestiging: Tegel-Allure te Breda. Van oudsher een tegelzettersbedrijf actief in projecten als nieuwbouw en utiliteit. Drie jaar geleden is het assortiment uitgebreid met badkamers. Door aan te sluiten bij Bad in Beeld profiteert Tegel-Allure van sterke inkoopcondities en een marketingpakket afgestemd op haar eigen identiteit.Formulemanager Bad in Beeld, Marjolein Gerritsma, samen met Michel Bissels, eigenaar Tegel-Allure. Bron: FranchiseFormules.NL


Over Bad in Beeld

Bad in Beeld is een soft franchiseformule in de sanitairwereld die de ondernemer ondersteunt op inkoop- en marketingactiviteiten. Door het uitbrengen van het Bad in Beeld magazine ‘Straal!’, 6 huis-aan-huis folders per jaar en winkelmaterialen zoals actieposters heeft de aangesloten ondernemer direct instrumenten in handen om actief de lokale markt te bewerken.

Momenteel heeft Bad in Beeld 44 winkels. Tegel-Allure is de vijfde winkel die dit jaar aansluit bij de franchiseformule. Met het aansluiten van deze vijf nieuwe vestigingen heeft Bad in Beeld een nog betere landelijke dekking.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.