TeamLogic IT opent in Zoetermeer

Datum: september 3, 2013

TeamLogic IT heeft een nieuwe vestiging voor de regio’s Alphen aan den Rijn en Zoetermeer gestart. Daarmee wordt ICT-support voor het MKB geherdefinieerd. Want in plaats van alleen het oplossen van computer- en netwerkproblemen, zorgt TeamLogic IT er voor dat ze juist voorkomen worden. TeamLogic IT is een internationale keten van ICT-bedrijven met 75 vestigingen wereldwijd.

Kostenpost of zekerheid

Per jaar verliezen Nederlandse bedrijven en organisaties ongeveer 3 dagen productiviteit per medewerker aan computerproblemen. Dat blijkt uit een recent onderzoek van KPMG. Dat staat nog los van productiviteitsverlies door de ‘kleine’ computerirritaties. TeamLogic IT Zoetermeer heeft een uniek dienstenpakket waarbij de kwaliteit van de ICT infrastructuur – van netwerk, cloud tot tablet, GSM en werkstation – continu bewaakt wordt en eventuele problemen oplost. Vaak al voordat de gebruiker zelf er last van heeft. Maar ook met een 24/7 helpdesk, oplossingen voor back-up en recovery, beveiliging en meer.

Lokale ondernemer

Daniël Schepers heeft met 18 jaar ervaring zijn sporen in de ICT verdiend als ICT projectmanager en Businessproces architect bij de Douane en de Belastingdienst. Nu stelt hij zijn expertise en TeamLogic IT dienstenpakket beschikbaar aan MKB-ondernemers in de regio’s Alphen aan den Rijn en Zoetermeer.Ik wil een vertrouwensrelatie met de ondernemers opbouwen door hen de zekerheid te bieden van een ongestoorde ICT omgeving tegen aantoonbaar lagere IT kosten. TeamLogic IT werkt niet op ‘uurtje-factuurtje’- basis maar tegen een vooraf afgesproken vaste abonnementsprijs, een “all-in” tarief. Je kunt dit het beste vergelijken met verzekeringspremie.”

TeamLogic IT Zoetermeer is gevestigd op Croesinckplein 24-26 in Zoetermeer en is bereikbaar op 079-7502324. De website is www.teamlogicIT.nl/Zoetermeer.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.