TeamLogic IT opent in Nijmegen

Datum: november 26, 2012

Goed nieuws voor het bedrijfsleven in Nijmegen. Yusuf Davarci en Coskun Yaldiz hebben besloten met ingang van 1 januari 2013 TeamLogic IT Nijmegen te starten. Dat is de negende TeamLogic IT in Nederland.

TeamLogic IT Nijmegen - Links: directeur TeamLogic IT Nederland - Jeroen van den BosDe twee IT-specialisten hebben in Tiel het bedrijf ProCore IT, waarmee zij hoofdzakelijk particulieren in de regio bedienen. De groei zit volgens de ondernemers echter voornamelijk in de ondersteuning van bedrijven en organisaties. Dat is hun reden om TeamLogic IT Nijmegen te starten en de focus te gaan verleggen met de TeamLogic IT-diensten, waaronder de managed services SystemWatch IT.

Coskun Yaldiz zal samen met andere nieuwe ondernemers in december afreizen naar Californië in de VS om daar de TeamLogic IT University te volgen. Wordt vervolgd.

Bron: TeamLogic IT Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.