TeamLogic IT lanceert IT-ondernemers-gezocht.nl

Datum: september 11, 2012

TeamLogic IT heeft een nieuwe site gelanceerd voor kandidaat-franchisenemers: IT-ondernemers-gezocht.nl. TeamLogic IT is een beproefde Amerikaanse franchiseformule van bedrijven die zich bezighouden met het oplossen en voorkomen van computerproblemen bij zakelijke gebruikers (MKB). Voor ondernemers die een TeamLogic IT franchise onderneming willen starten, zijn momenteel nog gebieden in Nederland beschikbaar.

TeamLogic IT is de nieuwste formule van Franchise Services Europe (FSE), de mensen achter MultiCopy. Hun expertise op het leveren van zakelijke diensten aan het MKB komt ook volledig ten goede aan de TeamLogic IT-formule. Dat biedt de zekerheid van een uitgekiend product- en dienstenconcept, effectieve marketing- en verkoopprogramma’s en een alerte ondersteuning van de franchise ondernemers.

Het is de ambitie van TeamLogic IT om op korte termijn nieuwe vestigingen te starten. Bedrijven die geleid worden door ondernemers met kennis en/of affiniteit met IT en zakelijke dienstverlening. Zij kunnen een ondernemersachtergrond hebben of een technische IT historie met de ambitie om allround ondernemer te worden. Door de uitgebreide ondersteuning heeft de ondernemer ruimte voor klanten- en omzetfocus. Dat, gecombineerd met een sterke formule met onderscheidende diensten, is de sleutel tot succes.

Regionale Infodagen
IT-ondernemers-gezocht.nl geeft ondernemers ook informatie over de regionale informatiebijeenkomsten die TeamLogic IT organiseert in het land. Op de agenda van september staan onder meer verschillende bijeenkomsten in Gelderland.

Bron: Franchise Services Europe

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.