Team Kapsalon opent nieuwe salon in Amsterdam

Datum: juli 31, 2012

Op 14 juli jongstleden opende Team Kapsalon een nieuwe salon in Amsterdam. Door de frisse uitstraling en no-nonsens aanpak zal de Amsterdammer zich hier gauw thuis voelen. De nieuwe salon aan de Ceintuurbaan 145 valt gelijk op, het is de eerste salon welke volgens een nieuw concept is ingericht en dat is duidelijk te zien.

Voor franchiseneemster Shadi Alebatool een nieuwe uitdaging welke zij enthousiast aanpakt. Het is haar derde salon binnen de formule en zij weet als geen ander met haar team de klant een nieuwe kapsel te geven dat past bij hem of haar. Voor de kappersformule is het de 83e vestiging.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_31_juli_2012.htm#teamkapper_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.