Team Kappers laat klanten aan het woord

Datum: april 22, 2015

Op de nieuwe website van Team Kappers staan de reviews van klanten centraal. Naast een fris nieuw design en alle benodigde informatie, worden de ervaringen van klanten gedeeld met de bezoeker. Dit is uniek in de kappersbranche.

Marlies Verschure, Manager Innovations Wave International “Natuurlijk publiceren wij onze reviews! De keuze voor een kapper is zó persoonlijk, dat mond-­tot-­mond reclame een belangrijke rol speelt in het beslissingsproces. Onze klanten vertellen in eigen woorden hoe zij hun kappersbezoek bij ons hebben ervaren. En dat is precies wat consumentenTeam Kappers laat klanten aan het woord op nieuwe website. Bron: FranchiseFormules.NL willen weten als ze op zoek zijn naar een kapper.”

Team Kappers staat voor no-­nonsense, laagdrempelig en transparant. De reviews op de website versterken deze positionering. De website is gebouwd door DotControl. InSocial ontwikkelde het review programma.

Over Team Kappers

In december 2014 heeft Team Kappers een re-­branding doorgevoerd in de 80 salons. Met de slogan ‘Snel Knap Geknipt’ claimt de formule knippen zonder afspraak, vriendelijke prijzen, service met een lach en kwaliteit en gemak. De SMS Service is één van de handige innovaties die Team Kappers heeft ontwikkeld.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.