Te huur of te koop: winkel in Kaatsheuvel

Datum: februari 19, 2014

Multifunctionele bedrijfsruimte van ongeveer 500 m2, bouwjaar 1970, gelegen in het centrum van Kaatsheuvel aan de Hoofdstraat 127 (a2 lokatie). Bij binnenkomst bevindt men zich in de grote hal met meterkast. Middels de hal heeft men toegang tot de winkelruimte aan de voorzijde van de bedrijfsruimte, keuken, toiletgroep en bedrijfshal. De bedrijfshal heeft een diepte van circa 60 m² en een breedte van circa 8 m². Bevoorrading van de bedrijfshal vind plaats via de rechterzijde. Ideaal voor shop-in-shop of als detailhandelsruimte met opslag. 

Huurprijs : € 2.250,- per maand. Koopprijs in overleg.

Nieuwsgierig? Bel of mail ons voor een afspraak! info@bedrijfskenners.nl /  tel: 0416-283939

Interessant vastgoedobject te huur of te koop in centrum KaatsheuvelBezichtigen kan altijd in overleg tijdens kantoortijden, avonduren en op zaterdagen. 

Wij heten u van harte welkom.

Bedrijfsnaam: bedrijfskenners.nl
Adres: Jan de Rooijstraat 15
Postcode: 5171 DR
Plaatsnaam: Kaatsheuvel
Telefoon: 0416-283939
Url: www.bedrijfskenners.nl/bog.asp

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.