Tcollege zoekt Master-franchisenemer Nederland

Datum: mei 23, 2016

Het runnen van een eigen formule, het dagelijks werken met ondernemers, het helpen van kinderen bij hun opleiding, het maken van onafhankelijke beslissingen, het uitproberen van nieuwe ideeën en het bereiken van ambitieuze doelstellingen…  Als dit is waar u van droomt, dan is het exploiteren van de formule Tcollege in Nederland precies wat u zoekt! Het franchisemodel van deze snelgroeiende formule biedt de mogelijkheden waarop u heeft gewacht. En dat in een markt met een uitstekend toekomstperspectief.

Tcollege is een in de praktijk geteste onderwijsorganisatie van Zwitserse kwaliteit. Het voornaamste doel van de formule is om ervoor te zorgen dat leerlingen gemotiveerd zijn, individueel ondersteund worden en effectief verder worden geholpen tijdens het schoolproces. Steeds meer leerlingen maken tegenwoordig al gebruik van actieve begeleiding. Ongeacht de redenen hiervoor, is het belangrijk om te weten dat Tcollege leerlingen meer dan uitstekend kan helpen en ondersteunen bij mogelijke problemen tijdens de studie. 

Tcollege vestigingen worden zelfstandig gerund door franchisenemers via het ‘Tcollege Franchise Model. Als Master-franchisenemer Nederland bent u verantwoordelijk voor de uitol / expansie van de franchiseformule in ons land. Door het succes en de groei van de formule zijn de eigenaren permanent op zoek naar toegewijde franchisenemers die bereid zijn om de stap naar zelfstandigheid te nemen. Met het Step-by-Step Franchise Model worden de ondernemers op een zorgvuldige wijze in de nieuwe business ingewerkt.

Een aantal voordelen van een Tcollege Franchise:

  • Individuele opstart begeleiding;
  • Volledig advertentie- en PR Pakket;
  • Beschikbaarheid van een uitgebreid Franchise Netwerk;
  • Blijvende betrokkenheid van de franchisegever bij de Franchise Partners.

Bent u geïnteresseerd in het uitdagende perspectief van de opstart van uw eigen formule-organisatie? Vul dan het online aanvraagformulier in en wij nemen contact met u op.

U kunt ook direct bellen met dhr. Gerard Gerritsen (senior partner bij de FranchiseFormules Adviestak) op telefoonnummer: +31 6 5490 8520.

Wat is een Master-franchise?

Voor de expansie van een franchiseformule naar andere landen en/of werelddelen wordt vaak gekozen voor de samenwerking met een zogenaamde Master-franchisenemer. Het doelgebied wordt hierbij opgesplitst in een aantal regio’s (bijvoorbeeld landen) die elk een eigen franchisegever (de Master-franchisenemer) hebben. Deze Masters wijzen vervolgens weer franchisenemers toe binnen zijn of haar regio.

Bekijk hier een aantal formules die Master-franchisenemers zoeken voor Nederland.

Als Master-franchisenemer bent u verantwoordelijk voor de uitrol van desbetreffende franchiseformule in bijvoorbeeld Nederland. U wordt hierin ondersteund door de oorspronkelijke franchise-organisatie, veelal vanuit hun hoofdkantoor in het land van herkomst of in sommige gevallen vanuit een Europees hoofdkantoor.

Voor het verkrijgen van de Master-franchise rechten van een franchiseformule dient u te beschikken over een ruime ervaring in ondernemerschap en/of binnen het betreffende vakgebied. Daarnaast is een toereikende investeringsruimte benodigd en worden er lange termijn contracten afgesloten (minimaal 10+ jaar).

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.