Tapasformule La Cubanita opent in Leeuwarden

Datum: augustus 3, 2013

Tapasformule ‘La Cubanita’ opent begin September een nieuwe vestiging aan het Zaailand in Leeuwarden. In het voormalige restaurant van Maestral worden binnenkort tapas en cocktails geserveerd. Ook worden er “all you can eat -” en groepsarrangementen aangeboden. La Cubanita heeft op dit moment al 26 andere vestigingen in Nederland. 

La Cubanita staat voor overheerlijke tapas, zwoele salsamuziek en frisse cocktails. Men is 7 dagen per week geopend, het motto van de Caraïbische restaurantketen is: ‘LA VIDA ES UN CARNAVAL’ . 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.