Talent Groep Nederland lanceert nieuwe W&S formule

Datum: augustus 25, 2013

Na de succesvolle introductie begin dit jaar van de formules 100% ICT Talent en 100% Techniek Talent lanceert Talent Groep Nederland de gloednieuwe formule 100% Kantoor Talent. 100% Kantoor Talent wordt dé werving- en selectiepartner voor alle bedenkbare kantoorfuncties, van secretariële-, receptie- en office management functies tot algemeen administratieve-, financiële- en inkoopfuncties. 100% Kantoor Talent zoekt per 1 oktober vijf franchisenemers.

“Gedurende de selectierondes voor nieuwe franchisenemers voor de formules 100% ICT Talent en 100% Techniek Talent ontmoetten wij veel potentiële ondernemers die de ambitie hadden om als zelfstandig ondernemer in de werving- en selectiebranche een eigen bedrijf te starten. Maar niet allemaal hadden ze de benodigde affiniteit met de ICT- en techniekbranche. We hebben bijvoorbeeld veel vrouwen gesproken met een professionele werkervaring in de W&S branche maar zonder gevoel bij onze specialismes ICT en techniek. We kregen telkens weer de vraag of we ook andere formules hadden, gericht op generalistische functies. We moesten toen ‘Nee’ verkopen. Maar nu niet meer, die hebben we nu” zegt Martin Gomes enthousiast, Formule Manager bij Talent Groep Nederland.

De markt voor kantoorfuncties in Nederland is groot en biedt bedrijven in de arbeidsbemiddelingsbranche heel veel commerciële kansen. Alle middelgrote en grote werkgevers hebben natuurlijk kantoorfuncties, bedrijven kunnen niet zonder. Ondanks het nieuwe economische klimaat zullen bedrijven altijd kantoorfuncties houden en nieuw personeel aantrekken, dat kan niet anders, hoe groot of klein het bedrijf ook is.

“We hebben met de lancering van 100% Kantoor Talent gewoon ingespeeld op een bestaande behoefte”, zegt Martin Gomes. “Heel veel recruiters zijn het werken in loondienst zat. Ze willen meer en het zelfstandig ondernemerschap lonkt. Daarnaast zijn er ook veel mensen die de carrière switch naar de werving- en selectiebranche overwegen, ook in combinatie met een eigen bedrijf. Wij maken dat mogelijk”.

Talent Groep Nederland zoekt per 1 oktober vijf franchisenemers die actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de formule en betrokken worden bij de werving van nieuwe franchisenemers.

————
Talent Groep Nederland

Talent Groep Nederland ontwikkelt en exploiteert gespecialiseerde formules voor de werving- en selectiebranche. Met onze formules faciliteren wij zelfstandige ondernemers met een uniek concept en een uitgebreid en professioneel pakket diensten en producten waardoor zij zich kunnen concentreren op datgene waarin zij sterk zijn, namelijk het werven en selecteren van personeel voor hun opdrachtgevers.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.