Talamini-gelato opent duurzame en circulaire vestiging in Dordrecht

Datum: december 17, 2014

Talamini-gelato franchise heeft voor de uitrol van de nieuwe winkels gekozen om duurzaamheid en het toepassen van circulaire oplossingen (o.a. hergebruik van materialen) deel uit te laten maken van de core-business. De eerste salon die vanuit de duurzaamheidsgedachte zal worden opgezet, bevindt zich in Dordrecht aan de Spuiboulevard 6. In samenwerking met Cirkellab wordt vanaf het begin gekeken welke oplossingen in het kader van duurzaamheid en circulaire economie kunnen worden gemaakt.

Van vloer tot plafond, van wand tot technische installatie en van meubilair tot producten zullen worden geïnventariseerd welke haalbare mogelijkheden er zijn. Door oog te hebben voor de afvalbeperkende oplossingen, energie- en waterbesparende maatregelen en hergebruik van materialen waar mogelijk, draagt Talamini-gelato bijVoor zover bekend is Talamini de eerste ijssalon in Nederland die circulaire oplossingen in de dna van het bedrijf doorvoert. Bron: FranchiseFormules.NL aan de “Living Planet”. Cirkellab levert daarin de expertise op het vlak van circulaire toepassingen. Daarnaast geldt dat voor de vestiging in Dordrecht veelal zal worden samengewerkt met bedrijven in de Drechtsteden die duurzaamheid en de circulaire oplossingen als drijfveer hebben.

Hiermee kiest Talamini-gelato voor een duidelijke positie van de ijssalons in de steden. Voor zover bekend is Talamini de eerste ijssalon in Nederland die circulaire oplossingen in de dna van het bedrijf doorvoert. Zo wordt ook in het productieproces van het bereiden van het ijs en patisserie goed gekeken naar vernieuwende oplossingen. Ook de toeleveranciers van Talamini-gelato zullen hun steentje moeten bijdragen aan de gekozen koers. Daarbij zullen de klanten op verschillende manieren worden betrokken bij de nieuwe opzet van de ijssalons.

Franchisenemer worden?

Talamini biedt coole ondernemers de gelegenheid om een eigen vestiging te openen. Gedreven ondernemers met liefde voor onze ambachtelijk producten en een groot gevoel voor ondernemerschap, kunnen wij een heel aantrekkelijk totaalconcept bieden. En zoals het bij Italiaanse families betaamt, wij ondersteunen je ondernemerschap op vele fronten van trainingen tot promotieactiviteiten.

Bekijk hier ons formuleprofiel en reageer direct online!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.