Taco Mundo opent franchisevestiging in Enschede

Datum: december 30, 2012

Taco Mundo, de bezorgformule voor de Mexicaanse keuken, heeft op 22 december een nieuwe franchisevestiging in Enschede geopend. De nieuwe vestiging, gelegen aan de Kuipersdijk 5 in het centrum van Enschede, is de twaalfde locatie van de franchiseketen. De uitbreiding past binnen de strategie van Taco Mundo om de bestaande landelijke dekking verder uit te breiden middels franchise. De keten ziet nog uitstekende groeikansen in andere steden met tenminste 50.000 huishoudens en verwacht dan ook binnenkort nog meer franchisevestigingen te kunnen openen.

Bron: Taco Mundo

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.