Table Service al in meer dan 100 McDonald’s restaurants beschikbaar

Datum: juni 20, 2017

McDonald’s rolt het succesvolle serviceconcept Table Service deze week verder uit in maar liefst vijf restaurants, waaronder Nijverdal, Veghel, Best, Helmond en Stadskanaal. Hiermee biedt McDonald’s haar gasten bediening aan tafel aan in meer dan 100 van haar restaurants in Nederland. Na de introductie van dit succesvolle concept met een pilot in 2016, is de versnelde uitrol naar ruim 100 restaurants het resultaat van de positieve waardering van gasten. McDonald’s rolt Table Service dit jaar verder uit naar zo’n tweederde van al haar restaurants in Nederland. Daarmee blijft het bedrijf aantoonbaar investeren in kwaliteit en beleving voor haar gasten.

De verdere uitrol van Table Service vormt, samen met McCafé en de recent geïntroduceerde pilot van McDelivery in Nederland, het bewijs van de vernieuwingen in service en beleving van McDonald’s. Hierbij staat het inspelen op persoonlijke wensen van gasten, het bieden van extra service en de verse bereiding van producten centraal. Gasten waarderen de mogelijkheid van Table Service, zo blijkt uit reacties. Ze ervaren minder wachttijd en meer comfort, doordat zij na het bestellen aan de Easy Order Kiosk direct aan tafel kunnen plaatsnemen. Vooral voor ouders met jonge kinderen is dit prettig. Ook geven gasten aan dat Table Service zorgt voor een betere restaurantbeleving. Hierbij spelen de vriendelijkheid en de persoonlijke benadering van de servicemedewerkers een belangrijke rol.

Waardevolle bijdrage aan de merkbeleving

Manu Steijaert, Algemeen Directeur van McDonald’s in Nederland, is trots op deze mijlpaal van Table Service: “We zien dat initiatieven als Table Service goed aanslaan bij onze gasten. Door de positieve reacties van gasten en Crew weten we dat we op de goede weg zijn met onze strategie om versneld succesvolle services voor onze gasten uit te rollen. Services die bijdragen aan de merkbeleving. We streven er naar om Table Service voor het einde van 2017 in zo’n tweederde van onze restaurants aan te bieden aan onze gasten.”

Over McDonald’s Table Service

McDonald’s neemt met dit internationaal beproefde serviceconcept een belangrijke stap om gasten optimaal van dienst te zijn, zoals zij dit wensen en verwachten van McDonald’s. Gasten die een bestelling plaatsen bij een Easy Order Kiosk in het restaurant kunnen kiezen in welke zone zij gaan zitten en ontvangen een bon die zij zichtbaar op tafel neerleggen. Bij sommige restaurants wordt ook een proef gedaan met andere vormen zoals bluetooth om bediening aan tafel nog makkelijker te maken. Wanneer de bestelling klaar is, brengt een servicemedewerker deze direct aan tafel bij de gast. Servicemedewerkers zijn de gast van het begin tot het einde van het bezoek aan McDonald’s van dienst, onder andere door de bestelde producten aan tafel te bezorgen en na het eten de tafel af te ruimen. Aan tafel bedienen kan iedere dag en op elk moment dat het restaurant geopend is.

Over McDonald’s Nederland

Wekelijks biedt McDonald’s Nederland aan bijna 3 miljoen gasten op ieder moment van de dag een positief moment. Met gevarieerde keuzes en versbereide, iconische producten die door ruim 18.000 medewerkers met zorg worden bereid. In Nederland heeft McDonald’s 246 restaurants. Het streven naar kwaliteit en beleving staat centraal in alle facetten van de bedrijfsvoering.')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.